Loading...
Kamers2018-06-13T13:29:30+00:00

Bed & Breakfast

 Bij Fox-House willen gaan wij voor de best mogelijke beleving.
U wilt ten volle genieten van uw verblijf en wij willen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Naast onze service en extra diensten die wij aanbieden proberen wij dit ook in onze accommodatie te laten blijken.

Alle kamers zijn volledig opgeknapt en voorzien van alle moderne comfort. Of het nu is om tot rust te komen op vakantie, of in alle rust nog enkele zaken te kunnen afwerken tijdens uw business-trip, wij geven u hier alle kansen voor.

Ontdek hieronder onze beschikbare kamers met een korte omschrijving. Als u meer foto’s wilt bekijken en wat meer details te weten komen, klik gerust door op de details van een kamer. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen!

Volpé

De Volpe kamer is gelegen op de eerste verdieping. Vanaf deze kamer kan u genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. Deze kamer omvat een heerlijk bed, een zithoek en verschillende opbergruimtes.


Renard

De Renard kamer is gelegen op het gelijkvloers en is voorzien van het ruimste comfort. Deze kamer omvat een heerlijk bed, een flatscreen-tv en verschillende opbergruimtes. U heeft een eigen badkamer die voorzien is van een luxueuze stoomcabine-douche en een bubbelbad.


Raposa

De Raposa kamer is gelegen op de eerste verdieping. Vanaf deze kamer kan u genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. Deze kamer omvat een heerlijk bed, een zithoek en verschillende opbergruimtes.


Vakantiewoning

Huur het volledige complex af als vakantiewoning. Geniet ten volle van de rust en faciliteiten op het domein. U krijgt de sleutel en het domein is volledig ter uwer beschikking. De gastheer zal dus niet aanwezig zijn. In deze formule zit ook geen ontbijt.