Alfa Romeo Spider

De eerste serie van de Alfa Romeo Spider staat ook wel bekend als de “Duetto” of “Osso di sepia” en is herkenbaar aan de langere en rondere achtersteven invergelijking met de latere series. Deze versie is de meest gezochte en tevens ook zeldzaamste van de Spider-reeks.

Deze Alfa Romeo Duetto werd in 1968 vervaardigd. Het ontwerp kwam van Pininfarina, het laatste model van Battista Pininfarina zelf. Deze had een 1570cc viercilinder met 109 pk, wat samen met de uitstekende ophanging van deze lichtgewicht roadster een erg vlotte rijdersauto maakte.

Er werden slechts 6324 exemplaren van de Spider 1600 veloce geproduceerd. Onze wagen bevindt zich in uitstekende staat, zowel qua carrosserie, chassis, interieur en motor. Er is geen roest of andere schade aanwezig. De motor start direct en draait als een zonnetje. De perfect schakelende vijfversnellingsbak zorgt niet enkel voor een ideale wagen om bochtige wegen mee aan te vallen maar ook voor een wagen waarmee je makkelijk rustig langs statige boulevards kunt flaneren. Dit is een echte alleskunner!

Het rode interieur contrasteert mooi met het witte carrosseriekleur en is, net als de zwarte softtop, in excellente conditie. Wil je een stijlvolle alleskunner waarmee je tonnen zorgenvrij rijplezier kunt beleven? Dan is dit dé wagen voor jou!

De verschillende formules

BASIC

450
  • De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’

STANDAARD

495
  • De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’ en een luxueuze picknickmand voor 2
  • De picknickmand omvat: broodjes, slaatje, kaasassortiment, pastasalade, toast, dessert, verschillende dranken, …

DELUXE

595
  • De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’ en een overnachting bij B&B Fox-House
  • * een tweede nacht aan € 75

SPECIAL

235
  • De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto als vervoer tijdens uw restaurantbezoek
  • sterrenrestaurant Benoit en Bernard Dewitte op 1,5 km sterrenrestaurant Hof van Cleve op 12 km *reservatie niet inbegrepen

Is dit arrangement iets voor jou? Leg hieronder een afspraak vast!


    Overnachting: